Helyszínek
Válassz helyszínt
Szolgáltatások
Válassz szolgáltatást
Programtípusok
Válassz szolgáltatást
Extrák
Extra szolgáltatások
Témakör
Válassz témakört
Időpont
Válassz időpontot
Adatok
Töltsd ki az adatokat
Foglalás
Erősítsd meg foglalásod
Hozzáadás naptárhoz
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Válassz helyszínt

REGIO JÁTÉK Székesfehérvár (ZONE Park)
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián krt. 13

Válassz szolgáltatást

JUSSKI - logikai szoba (2-6 fő)
2 service(s)
Logikai élményszobák kicsiknek és nagyoknak. Játékos, könnyed, vagy éppen fejtörős, gondolkodtató? Te melyiket választod? 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy a rejtélyeket megoldva kijussatok a szobából. Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as telefonszámon.
NERF - egyéni
2 service(s)
Ez a szolgáltatás jelenleg nem foglalható on-line! A helyszínen lehet a belépőjegyet megváltani, előre érdeklődés ajánlott a szabad pályák felől. Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as vagy a 06/22-303-603-as telefonszámon.
NERF - kizárólagos csoportos (max. 12 fő)
2 service(s)
Lehetőséget biztosítunk, hogy a játék folyamán csak a tiétek a pálya! Szervezd össze barátaidat, és gyertek el lazítani. Vajon végig bírjátok a 2 órás játékot? Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as telefonszámon. Tortázásra ennél a szolgáltatásnál nincs lehetőség, amennyiben tortázni is szeretnétek, kérjük szülinapi csomagot foglaljatok. Amennyiben mégis kizárólagos pálya foglalás keretein belül történik a tortázás, úgy a pénztárnál kollégánk szülinapi díjat számíthat fel. Megértéseteket köszönjük!
NERF SZÜLETÉSNAP (min. 8-max 16 fő) boxxal
1 service(s)
Egy igazán különleges szülinapozáshoz nem kell más, csak foglald be egyik Nerf pályánkat, hozd el legjobb barátaidat és jöhet az önfeledt szórakozás! A helyszínen a megjelent létszámnak megfelelő születésnapi jegyet kell majd megváltanod (a min létszám minden esetben fizetendő). Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as telefonszámon.
JUSSKI logikai szoba SZÜLETÉSNAP (min. 4-max. 6 fő)
2 service(s)
A haverokkal való csoportos szabadulás kiváló alkalom egy szülinapi buli felpörgetésére. Tedd te is izgalmassá és rejtélyessé a szülinapodat! A helyszínen a megjelent létszámnak megfelelő születésnapi jegyet kell majd megváltanod (a min létszám minden esetben fizetendő). Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as telefonszámon.
REGIO játszóház SZÜLETÉSNAP (8-20 fő)
1 service(s)
Játszóházunkban lehetőséged van a szülinapozáshoz különtermet is foglalni, 2 órás időtartamra, max 20 fő részére. A helyszínen a megjelent létszámnak megfelelő születésnapi jegyet kell majd megvásárolnod. A teremben egy Bluetooth csatlakozóval ellátott zenetorony is rendelkezésetekre áll, kedvenc zenéitek hallgatásához. Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/22 303 603-as telefonszámon.
KOMBINÁLT SZÜLETÉSNAP (min. 6-max. 14 fő) boxxal
1 service(s)
Egyik legkedveltebb szülinapi party csomagunk a NERF játék és a LOGIKAI KIJUTÓSZOBA izgalmas kombinációja! A helyszínen a megjelent létszámnak megfelelő születésnapi jegyet kell majd megváltanod (a min létszám minden esetben fizetendő). Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70 418 1980-as telefonszámon.
Csoportok hétköznap
0 service(s)
Kedves Tanárok, Edzők! Szeretettel fogadjuk tanítványaikat Élményparkunkba kedvező csoportos áron. Teljes park használatot biztosítunk, amikor is 3 órán keresztül mozoghatnak a gyerekek Nerf pályáinkon és kipróbálhatják logikájukat szabaduló szobáinkban. Előre egyezetett időpontban hétfőtől csütörtökig tudjuk fogadni az iskolás és egyesületi csoportokat. A csoportok mellé animátori segítséget biztosítunk. Bővebb információval és időponttal kapcsolatban hívják a 0670 418 1980-as telefonszámot.

Válassz programtípust

Jusski hétközben H-CS (8.990 Ft/játék)
1 óra
Logikai szobánk egyidejűleg max. 6 fő fogadására alkalmas, a játék időtartama 60 perc. 18 év alatt kiskorúak csak szülői felügyelettel játszhatnak, így mindenképpen kalkuláljatok min. 1 felnőtt kísérővel a játék folyamán!
Jusski hétvégén P-V (9.990 Ft/játék)
1 óra
Logikai szobánk egyidejűleg max. 6 fő fogadására alkalmas, a játék időtartama 60 perc. 18 év alatt kiskorúak csak szülői felügyelettel játszhatnak, így mindenképpen kalkuláljatok min. 1 felnőtt kísérővel a játék folyamán!
Jusski szülinap minden nap (4.490 Ft/fő) boxxal, 1 szobás játék
1 óra
Szülinapi csomagunk tartalmaz:1 x 1 óra logikai szoba játékot 2-6 fő részére boxxal. 1 v 2 fő szülői felügyelet szükséges! Születésnapok esetén lehetőséget adunk a szülőknek, hogy tortát illetve üdítő italokat hozzanak a gyermekeknek. Figyelem! Ételről, italról, tortáról és a terítékről nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be.
Nerf120 kizárólagos H-CS (21.900 Ft/játék)
2óra
Nerf 120 kizárólagos P-V (31.900 Ft/játék)
2óra
Nerf szülinap minden nap (4.990 Ft/fő) boxxal
2óra
Figyelem! Ételről, italról, tortáról és a terítékről nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be.
NERF120 egyéni H-CS (1.990 Ft/fő)
2óra
NERF120 egyéni P-V (2.990 Ft/fő)
2óra
REGIO játszóház szülinap minden nap (2.495 Ft/fő)
2óra
Figyelem! Ételről, italról, tortáról és a terítékről nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be. 2022.04.04-től a helyszínen felnőtt kísérőjegyet kell váltani azon szülőknek, akik a szülinap teljes időtartama alatt a játszóházban tartózkodnak. Amennyiben a rendezvény létszáma nem éri el az adott csomag minimum mennyiségét, a szervező minden esetben a minimum mennyiségű fővel számol.
Jusski szülinap minden nap (5.490 Ft/fő) boxxal, 2 szobás játék
2óra
Szülinapi csomagunk tartalmaz: 2 x 1 órás különböző logikai szoba játékot 2-6 fő részére boxxal. 1 v 2 fő szülői felügyelet szükséges. Születésnapok esetén lehetőséget adunk a szülőknek, hogy tortát illetve üdítő italokat hozzanak a gyermekeknek. Figyelem! Ételről, italról, tortáról és a terítékről nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be.
Kombinált szülinap minden nap (5.490 Ft/fő) boxxal
2óra

Válassz extra szolgáltatást

Jusski szülinap 2. szoba foglalás
Ft0.00 1 óra
2 szobás szülinap esetén mindenképpen válaszd ki az extra szolgáltatást!
Kísérőjegy
Ft0.00 2óra
2022.04.04-től felnőtt kísérőjegyet kell váltani azon szülőknek, akik a szülinap teljes időtartama alatt a játszóházban tartózkodnak. Ára: 300 Ft/kísérő
Logikai szoba -kombinált szülinaphoz
Ft0.00 0perc
Kombinált szülinap esetén mindenképpen válaszd ki az extra szolgáltatást!
Nasa szabadulószoba
Ft0.00 1 óra
Kombinált szülinap esetén mindenképpen választandó egy szabadulószoba!
Tanár \'bá bekattant szabadulószoba
Ft0.00 1 óra
Kombinált szülinap esetén mindenképpen választandó egy szabadulószoba!

Válassz témakört

Nasa - Egyiptomi titkok - logikai szoba
Ft>0.00
Tanár bá bekattan - logikai szoba
Ft>0.00
NERF Zombie - pálya
Ft>0.00
NERF Fortnite - pálya
Ft>0.00
REGIO szülinapi terem (min. 12 fő, max. 25 fő) NAGY
Ft>0.00
Emp Himla
Ft>0.00
REGIO szülinapi terem (min. 8 fő, max. 15 fő) KICSI
Ft>0.00

Válassz dátumot és időpontot

Time

Selected dates

Töltsd ki foglalási adataidat

Add meg Vezetékneved
Add meg Keresztneved
Add meg email címed
Add meg telefonszámod

Ellenőrizd foglalásod, majd erősítsd meg

 • Helyszín:
  345 Gymer, Hondurat
 • Témakör
 • Dátum:
 • Időpont:
 • Tax :
 • Összesen:
 • Kedvezmény:
 • Teljes ár:
Dátum
Időpont
 • Fizetés a helyszínen

Időpont lefoglalva

Köszönjük, foglalásod sikeres volt! A foglalás részleteit elküldtük neked emailen, amennyiben az emailt pár percen belül nem találod a beérkezett üzenetek között, kérlek ellenőrizd a Spam mappádat is.