Menü Bezárás

Service Booking

Helyszínek
Válassz helyszínt
Szolgáltatások
Válassz szolgáltatást
Programtípusok
Válassz szolgáltatást
Extrák
Extra szolgáltatások
Témakör
Válassz témakört
Időpont
Válassz időpontot
Adatok
Töltsd ki az adatokat
Foglalás
Erősítsd meg foglalásod
Hozzáadás naptárhoz
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Válassz helyszínt

REGIO JÁTÉK Székesfehérvár (ZONE Park)
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián krt. 13

Válassz szolgáltatást

JUSSKI - logikai szoba (2-6 fő)
2 service(s)
Logikai élményszobák kicsiknek és nagyoknak. Játékos, könnyed, vagy éppen fejtörős, gondolkodtató? Te melyiket választod? 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy a rejtélyeket megoldva kijussatok a szobából. Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as telefonszámon.
NERF - egyéni
2 service(s)
Ez a szolgáltatás jelenleg nem foglalható on-line! A helyszínen lehet a belépőjegyet megváltani, előre érdeklődés ajánlott a szabad pályák felől. Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as vagy a 06/22-303-603-as telefonszámon.
NERF - kizárólagos csoportos (max. 12 fő)
2 service(s)
Lehetőséget biztosítunk, hogy a játék folyamán csak a tiétek a pálya! Szervezd össze barátaidat, és gyertek el lazítani. Vajon végig bírjátok a 2 órás játékot? Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as telefonszámon. Tortázásra ennél a szolgáltatásnál nincs lehetőség, amennyiben tortázni is szeretnétek, kérjük szülinapi csomagot foglaljatok. Amennyiben mégis kizárólagos pálya foglalás keretein belül történik a tortázás, úgy a pénztárnál kollégánk szülinapi díjat számíthat fel. Megértéseteket köszönjük!
NERF SZÜLETÉSNAP (min. 8-max 16 fő) boxxal
1 service(s)
Egy igazán különleges szülinapozáshoz nem kell más, csak foglald be egyik Nerf pályánkat, hozd el legjobb barátaidat és jöhet az önfeledt szórakozás! A helyszínen a megjelent létszámnak megfelelő születésnapi jegyet kell majd megváltanod (a min létszám minden esetben fizetendő). Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as telefonszámon.
JUSSKI logikai szoba SZÜLETÉSNAP (min. 4-max. 6 fő)
2 service(s)
A haverokkal való csoportos szabadulás kiváló alkalom egy szülinapi buli felpörgetésére. Tedd te is izgalmassá és rejtélyessé a szülinapodat! A helyszínen a megjelent létszámnak megfelelő születésnapi jegyet kell majd megváltanod (a min létszám minden esetben fizetendő). Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70-418-1980-as telefonszámon.
REGIO játszóház SZÜLETÉSNAP (8-20 fő)
1 service(s)
Játszóházunkban lehetőséged van a szülinapozáshoz különtermet is foglalni, 2 órás időtartamra, max 20 fő részére. A helyszínen a megjelent létszámnak megfelelő születésnapi jegyet kell majd megvásárolnod. A teremben egy Bluetooth csatlakozóval ellátott zenetorony is rendelkezésetekre áll, kedvenc zenéitek hallgatásához. Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/22 303 603-as telefonszámon.
KOMBINÁLT SZÜLETÉSNAP (min. 6-max. 14 fő) boxxal
1 service(s)
Egyik legkedveltebb szülinapi party csomagunk a NERF játék és a LOGIKAI KIJUTÓSZOBA izgalmas kombinációja! A helyszínen a megjelent létszámnak megfelelő születésnapi jegyet kell majd megváltanod (a min létszám minden esetben fizetendő). Bővebb információért hívd kollégánkat a 06/70 418 1980-as telefonszámon.
Csoportok hétköznap
0 service(s)
Kedves Tanárok, Edzők! Szeretettel fogadjuk tanítványaikat Élményparkunkba kedvező csoportos áron. Teljes park használatot biztosítunk, amikor is 3 órán keresztül mozoghatnak a gyerekek Nerf pályáinkon és kipróbálhatják logikájukat szabaduló szobáinkban. Előre egyezetett időpontban hétfőtől csütörtökig tudjuk fogadni az iskolás és egyesületi csoportokat. A csoportok mellé animátori segítséget biztosítunk. Bővebb információval és időponttal kapcsolatban hívják a 0670 418 1980-as telefonszámot.

Válassz programtípust

Jusski hétközben H-CS (8.990 Ft/játék)
1 óra
Logikai szobánk egyidejűleg max. 6 fő fogadására alkalmas, a játék időtartama 60 perc. 18 év alatt kiskorúak csak szülői felügyelettel játszhatnak, így mindenképpen kalkuláljatok min. 1 felnőtt kísérővel a játék folyamán!
Jusski hétvégén P-V (9.990 Ft/játék)
1 óra
Logikai szobánk egyidejűleg max. 6 fő fogadására alkalmas, a játék időtartama 60 perc. 18 év alatt kiskorúak csak szülői felügyelettel játszhatnak, így mindenképpen kalkuláljatok min. 1 felnőtt kísérővel a játék folyamán!
Jusski szülinap minden nap (4.490 Ft/fő) boxxal, 1 szobás játék
1 óra
Szülinapi csomagunk tartalmaz:1 x 1 óra logikai szoba játékot 2-6 fő részére boxxal. 1 v 2 fő szülői felügyelet szükséges! Születésnapok esetén lehetőséget adunk a szülőknek, hogy tortát illetve üdítő italokat hozzanak a gyermekeknek. Figyelem! Ételről, italról, tortáról és a terítékről nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be.
Nerf120 kizárólagos H-CS (21.900 Ft/játék)
2óra
Nerf 120 kizárólagos P-V (31.900 Ft/játék)
2óra
Nerf szülinap minden nap (4.990 Ft/fő) boxxal
2óra
Figyelem! Ételről, italról, tortáról és a terítékről nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be.
NERF120 egyéni H-CS (1.990 Ft/fő)
2óra
NERF120 egyéni P-V (2.990 Ft/fő)
2óra
REGIO játszóház szülinap minden nap (2.495 Ft/fő)
2óra
Figyelem! Ételről, italról, tortáról és a terítékről nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be. 2022.04.04-től a helyszínen felnőtt kísérőjegyet kell váltani azon szülőknek, akik a szülinap teljes időtartama alatt a játszóházban tartózkodnak. Amennyiben a rendezvény létszáma nem éri el az adott csomag minimum mennyiségét, a szervező minden esetben a minimum mennyiségű fővel számol.
Jusski szülinap minden nap (5.490 Ft/fő) boxxal, 2 szobás játék
2óra
Szülinapi csomagunk tartalmaz: 2 x 1 órás különböző logikai szoba játékot 2-6 fő részére boxxal. 1 v 2 fő szülői felügyelet szükséges. Születésnapok esetén lehetőséget adunk a szülőknek, hogy tortát illetve üdítő italokat hozzanak a gyermekeknek. Figyelem! Ételről, italról, tortáról és a terítékről nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be.
Kombinált szülinap minden nap (5.490 Ft/fő) boxxal
2óra

Válassz extra szolgáltatást

Jusski szülinap 2. szoba foglalás
Ft0.00 1 óra
2 szobás szülinap esetén mindenképpen válaszd ki az extra szolgáltatást!
Kísérőjegy
Ft0.00 2óra
2022.04.04-től felnőtt kísérőjegyet kell váltani azon szülőknek, akik a szülinap teljes időtartama alatt a játszóházban tartózkodnak. Ára: 300 Ft/kísérő
Logikai szoba -kombinált szülinaphoz
Ft0.00 0perc
Kombinált szülinap esetén mindenképpen válaszd ki az extra szolgáltatást!
Nasa szabadulószoba
Ft0.00 1 óra
Kombinált szülinap esetén mindenképpen választandó egy szabadulószoba!
Tanár \'bá bekattant szabadulószoba
Ft0.00 1 óra
Kombinált szülinap esetén mindenképpen választandó egy szabadulószoba!

Válassz témakört

Nasa - Egyiptomi titkok - logikai szoba
Ft>0.00
Tanár bá bekattan - logikai szoba
Ft>0.00
NERF Zombie - pálya
Ft>0.00
NERF Fortnite - pálya
Ft>0.00
REGIO szülinapi terem (min. 12 fő, max. 25 fő) NAGY
Ft>0.00
Emp Himla
Ft>0.00
REGIO szülinapi terem (min. 8 fő, max. 15 fő) KICSI
Ft>0.00

Válassz dátumot és időpontot

Time

Selected dates

Töltsd ki foglalási adataidat

Add meg Vezetékneved
Add meg Keresztneved
Add meg email címed
Add meg telefonszámod

Ellenőrizd foglalásod, majd erősítsd meg

 • Helyszín:
  345 Gymer, Hondurat
 • Témakör
 • Dátum:
 • Időpont:
 • Tax :
 • Összesen:
 • Kedvezmény:
 • Teljes ár:
Dátum
Időpont
 • Fizetés a helyszínen

Időpont lefoglalva

Köszönjük, foglalásod sikeres volt! A foglalás részleteit elküldtük neked emailen, amennyiben az emailt pár percen belül nem találod a beérkezett üzenetek között, kérlek ellenőrizd a Spam mappádat is.